Naša ponudba spletni katalog

Izdelamo vam profesionalni

VIRTUALNI INTERAKTIVNI SPLETNI KATALOG

za dinamično predstavitev vaše dejavnosti, podjetja, storitve ali izdelka.

Kaj pomeni interaktivno?

V virtualni spletni katalog lahko dodamo različne možne akcije, interakcije z uporabnikom kot na primer:
povezavo na spletno stran, povezavo na elektronski naslov, povezave na socialna omrežja, povezavo na video ali avdio dodatek, možnost direktnega spletnega nakupa,…

Posredujte sporočilo vašim partnerjem in strankam na učinkovit, sodoben način. Naročite svoj virtualni katalog še danes!

Naročite zdaj!

Kaj je spletni katalog?

Spletni katalog je zelo priljubljena oblika načina predstavitve podjetja, izdelkov ali storitev in zelo enostavna za uporabo. Lahko prenesemo že vaše izdelane tiskane kataloge različnih formatov v spletno oziroma elektronsko obliko. Za razliko od tiskanih katalogov, spletni katalogi omogočajo tudi raznovrstne interakcije z uporabnikom. To pomeni, da je možno dodati v vsebino razne povezave na spletna mesta, oglase, do različnih aktivnosti kot so na primer klici, elektronska pošta in podobno. Lahko se doda zvok ali glasbo. Aktivira se možnost tudi za prenos ali tiskanje spletnega kataloga. Tovrstne digitalne kataloge ali druge promocijske poslovne materiale (brošure, ceniki,…) lahko enostavno shranimo na razne nosilce podatkov kot je CD, DVD, USB ključ,… ali pa samo pripravimo, po želji implementiramo na določeno spletno stran.


Vizualni primeri

E-katalog predstavitev

E-katalog tuljava

E-katalog klasični

E-katalog trde platnice