Kaj smo → O nas

Kdo smo

O nas nekaj besed. Smo kreativno, inovativno podjetje z večletnimi izkušnjami, s težnjo po uspehu naših poslovnih partnerjev in zadovoljnih strank, kajti s tem gradimo tudi svojega. Biti drugačen, izviren in s tem doseči najboljše rezultate je naš glavni cilj. Vaš uspeh je naš uspeh. Skrbno si prizadevamo spoznati poslovno okolje, da dosežemo uspešne, sveže in kreativne rezultate. Velik poudarek je na zaupanju, ki je temelj dolgoročnega uspešnega sodelovanja. Vsak naš naslednji korak je trden zaradi našega zaupanja v prihodnost, novim podvigom nasproti. Tudi vi ste lahko z nami. Veseli bomo skupnega sodelovanja. Skupaj bomo gradili uspeh.

  • kreativnost
  • inovativnost
  • svežina

Naše veščine

Podpora vašemu poslovanju.

Za naše naročnike poskrbimo s svetovanjem, podporo in se s skupnim dogovorom odločimo za najbolj ustrezno strategijo, ki je načrtovana na podlagi predhodne raziskave in analize dotičnega naročnika.

Pri izvedbi oglaševalske akcije uporabljamo različna orodja, od tradicionalnih (tv, radio, tiskani mediji, plakatiranje) pa do sodobnih (digitalno komuniciranje, spletno oglaševanje, elektronski marketing, marketing v oblaku).

Skozi celoten proces težimo k temu, da na koncu dobimo oprijemljive rezultate in dobro oceno uspešnosti.Skupaj do uspeha
Oblikovanje95%
Marketing in oglaševanje99%
Spletne rešitve97%


Globalne storitve

Komunikacija z okoljem je za podjetje nujna in izrednega pomena.

V današnjem času je toliko bolj pomembno, da je pretok informacij hiter, učinkovit in stalen. Da pa v množici oglasnih sporočil dosežemo željeno ciljno publiko, in da ta ni spregledana mora biti komunikacija kreativna in izvirna. Potrebna je ustrezna strategija oglaševalske akcije, pri čemer ne smemo pozabiti na inovativnost.

  • marketing in oglaševanje
  • tradicionalno in sodobno
  • vse na enem mestu (od A do Ž)
  • za velika in majhna podjetja
  • rešitve po meri

Za vas izvajamo različne aktivnosti.

Naši nedavni dosežki

Projekti in reference, poslovni partnerji.

in naše zveste stranke

Projekti in reference, poslovni partnerji.


Projekti digitalnega oglaševanja
DiGi - svet digitalnega oglaševanja

DiGi – svet digitalnega oglaševanjaNaše storitve


Naša ekipa

Podpora in svetovanje na različnih področjih. Ekonomija, komerciala, računalništvo in informatika. Sodelujemo tudi z zunanjimi sodelavci, poslovnimi partnerji. Stik z nami.

“Vse, kar lahko dosežeš brez truda in dela, nima prave vrednosti.”

Joseph Addison